HTML

twerkingkilledtheradiostar

Próbálok rájönni, hogy mitől lett Pitbull "sztár"

Friss topikok

Címkék

Archívum

2014.02.01. 04:00 Norikhhha

Shakira ft. Rihanna - Can't remember to forget you

Az idei esztendő első nagy duettje, pontosan annyira rossz, mint a tavalyi év legutolsója. 

Ebben a mérhetetlenül jelentéktelen dalban, a mindig vonagló és néha már-már ijesztő mozdulatokból soha ki- nem-fogyó Shakira és a mindig meztelenül, - vagy egy bugyiban - vonagló, Chris Brownnak megbocsájtó, síró, instagrammon jobbnál jobb képeket kiposztoló Rihanna találtak egymásra.

Rihanna neve, évek óta majdhogynem száz százalékos garancia a sikerre, így talán nem is csoda, hogy a szülési szabadságról frissen visszatérő, érthetetlen módon óbégató Shakira is beállt a barbadoszi rémmel közösködők sorába.

http://youtu.be/o3mP3mJDL2k

A KLIPP:

Kezdésnek a hullámzó óceán, majd egy-egy snap-shot a természetesnek ható Shakiráról, illetve a mű másik főszereplőjéről, aki ezúttal hosszú, fekete göndörhajjal csábít és továbbra sem retteg a felfázástól.

Rögtön az elején egy számomra érthetetlen jelenség következik: egy házban találjuk magunkat, ahol is a két oldalt felvezető lépcső közé, a kreatív rendező betolt egy francia ágyat, amin Shakira játékosan forgolódik egy sort. 

shakira 1.png

Ezek után, már megszelídített hajkoronával, továbbra is rettentő kacéran láthatjuk a szőke énekesnőt, különböző élethelyzetekben [pancsol egyet valami vízben, falnak dőlve rángatózik].

A legmulatságosabb mégis az, amikor egy szerencsétlen paplant hajigál a feje fölött, akár csak egy megfásult takarító nő, utolsó shiftjén a nyaralás előtt.

Éés persze ne feledkezzünk el a fekete body-s színről sem, ami meglepő módon szintén egy ágyon zajlik, s amelyben meggyőződhetünk arról, hogy Shakira a baba születése után is sexy és változatlan tehetséggel tud jobbról balra fetrengeni, miközben természetesen végzetasszonyos tekintetével kiégeti, még az operatőr kapucnis pulcsiját is. 

shakira 2.png

Megérkezett Rihanna is, aki mintha túl lenne egy kicsit öltözve, és a Pour it up-ban produkáltakhoz képest, a folyosón való sétálgatással egy pillanatra el is hiteti a nézővel, hogy ő most bizony visszafogott.

Szenvednek egy sort az ágyon fekve, szivarral, mert miért ne, majd el kezdik két különböző oldalról ütni a falat, végül pedig rázzák egy kicsit a seggüket, szintén a falnak. 

shakira 4.png

A videó utolsó említésre méltó része kézen fog, majd végigvezet minket a nosztalgia ösvényén, ugyanis Shakira, a Laundry Service -s időket idézve bohóckodik egyet, gitárral a kezében, vízben ácsorogva. 

Majdnem 12 év telt el, Objection című száma óta, amiben hasonló mozdulatokkal kínoz egy gitárt, és az egyetlen upgrade az előzőhöz képest az az a 4 hektoliter víz, amit szétlocsoltak a padlón, a drámaiság kedvéért. Most vagy ennyire jól megy Shakirának, vagy a Nou Camp karbantartói  bizony rendesen hiányolják azt slagot, amit Pique felesége egy sötét szombat estén elcsent a stadionból. 

Egyébként elképzelni sem tudom, hogy még hányan fogják eljátszani, ezt az elektromos gitár, térdig érő víz kombót, de a lényeg, hogy Shakira csodálatos. 

shakira 3.png

Riszálás, fogdosás, még több szivarozás, idegbajos rázkódás, és sajnos végére is értünk ennek a fantasztikus kreálmánynak. 

A DAL

"Elfelejtelek elfelejteni."- 

Vajon miről is szólhat?

Igen, pont arról.

A nő, aki ebben az esetben végzetasszony 1 és 2, képtelen túllenni valami pasin, és ezért képes négyszázdszorra is ugyanabba a hibába esni.

Roppant eredeti, csak minden második nő teszi ugyanezt napi szinten, de nem is baj, így legalább lehet vele azonosulni.

röviden

csak a jóra emlékszem

vele úgy érzem magam, mint senki mással ohhohohoh, ohohoh

elfelejtelek elfelejteni

mikor rád nézek, az egyetlen emlékem, az ahogy csókolóztunk a holdfényben [hol máshol?]

ohohohohh ohhhohohoh

ugyanott vagyok, újra megismétlem a tegnapi hibákat

ő a részemmé vált,

bárhova is megy, én követem, követem, követem oh

ohohohohohhhhhhhhhhhh.......

 

Sőt, Riri még rabolna és gyilkolna is a szóban forgó hímért, nem is beszélve  az utolsó penny-jéről, amit szintén feláldozna, ha csak egy éjszakára az övé lehetne. 

Elképesztő

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://twerkingkilledtheradiostar.blog.hu/api/trackback/id/tr465792390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása